Van Duijvenbode Bouw
Timmer- en aannemersbedrijf

Al meer dan 110 jaar vakmanschap in onderhoud en renovatie

V.v.E.'s

 

Voor verenigingen van eigenaren van appartementencomplexen, woon-, of bedrijfsgebouwen voeren we diverse werkzaamheden uit.

Zo voeren we de jaarlijkse bouwkundige inspecties uit waarbij gevels, houtwerk, schilderwerk, dakbedekking en goten worden geïnspecteerd. Vervolgens brengen we hiervan een verslag uit met aandachtspunten.

Tevens voeren we jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van de daken en de goten en het smeren van het hang- en sluitwerk.

Ook voor service contracten voor periodiek onderhoud, kleine werkzaamheden en calamiteiten (hierbij kunt u denken aan lekkage’s en stormschade), kunt u bij ons terecht.

Hierbij werken we niet met een vast jaar tarief, maar factureren na de uitgevoerde opdracht. Per gebeurtenis houden we contact met VvE beheerder of bestuur zodat we telkens overleg kunnen voeren over de werkzaamheden en de kosten.

Ook stellen we meerjarenonderhoudsplannen op. Hierbij maken we een plan met een kosten overzicht over 10 tot 15 jaar waarop u mede de service kosten kunt baseren.

contact

Telefoon: 0714076886

mobiel: 0614625881

mail:info@vanduijvenbodebouw.nl

 

 

 

We leveren en monteren polyester dakgoten.

vraag voor een afspraak voor informatie of een vrijblijvende offerte